Tietosuoja

Tieteellisten seurain valtuuskunta (TSV) kunnioittaa yksityisyyttäsi ja käsittelee henkilötietoja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (2016/679) mukaisesti. Henkilötietoja voidaan kerätä esimerkiksi TSV:n tuottamiin palveluihin rekisteröidyttäessä (mm. avustusjärjestelmät, kirjakauppa Tiedekirja, Tieteiden talon varausjärjestelmä) tai esimerkiksi uutiskirjeen tilauksen yhteydessä.

Henkilötietoja käsitellään verkkosivuilla ainoastaan SSL-salattua (https://) yhteyttä käyttäen. Tiedot suojataan nykyaikaisia organisatorisia ja teknisiä menetelmiä käyttäen ja niihin on pääsy ainoastaan niillä henkilöillä, jotka työtehtäviensä hoidossa niitä tarvitsevat.

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa häntä koskevat tiedot. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjällä on oikeus tarkastaa rekisteröidyn henkilöllisyys pyynnön yhteydessä.

Rekisteröity voi koska vaan pyytää tietonsa poistettavaksi ja ellei muut lakivelvoitteet tätä estä, poistetaan tiedot ilman aiheetonta viivytystä.

Tietosuojaselosteet

Tieteellisten seurain valtuuskunnan jäsenrekisterin tietosuojaseloste

PDF iconTieteellisten seurain valtuuskunnan uutiskirjeen tilaajarekisterin tietosuojaseloste

Tiedekirjan asiakasrekisterin tietosuojaseloste

Tiedekirjan uutuuskirjeen tilaajarekisterin tietosuojaseloste

Tieteessä tapahtuu -lehden tietosuojaseloste

Päivitetty 8.6.2020 16.33