Liikunta-alan kansainväliset konferenssit ja kokoukset

TSV välittää opetus- ja kulttuuriministeriöltä saatavan valtionavustuksen liikunta-alan kansainvälisten konferenssien ja kansallisten seminaarien järjestämiseen.

Etusijalla ovat kansainvälisten tieteellisten järjestöjen voittoa tavoittelemattomat toistuvat konferenssit, joita suomalaiset omalla vuorollaan järjestävät Suomessa. Poikkeuksen tästä muodostavat Suomen kulttuuri- ja tiedeinstituuttien yhteydessä järjestettävät konferenssit ja seminaarit.

Merkittävä osa kuluista tulee kattaa omalla rahoituksella kuten osallistumismaksuilla tai järjestäjän omasta budjetista tulevalla rahoituksella. Budjetin tulojen ja menojen tulee olla tasapainossa.

Avustuksella voi kattaa korkeintaan 30 % kuluista eikä valtion taholta tuleva rahoitusosuus saa kokonaisuudessaan ylittää 30 %. Valtiolliseen rahoitukseen lasketaan mukaan esimerkiksi Suomen Akatemian myöntämä projektirahoitus ja Euroopan Unionin myöntämä rahoitus.

Tuki tulee käyttää kolmen vuoden aikana.

 

Hakuajat

Vuosittain järjestetään kaksi hakua. Seuraavat hakuajat ovat  1.-31.10.2024 ja 1.-28.2.2025. Päätökset tehdään helmikuun 2025 ja toukokuun 2025 alussa.

Lisätietoja

Georg Strien: Puh. (09) 228 69 238, sähköposti: avustukset@tsv.fi

Päivitetty 24.6.2024 9.57