TSV:n verkkopalvelut etsii suunnittelijaa

Uutiset   7.5.2015 17.34   Päivitetty 29.5.2015 17.43

Etsimme suunnittelijaa Avoin tiede ja tutkimus-hankkeen rahoittamaan projektiin Kotimaiset tieteelliset lehdet avoimiksi ja vaikuttamaan, jossa TSV uudistaa OJS -alustaa ja -palveluita. 

TSV:n verkkopalvelut -yksikkö tukee jäsenseuroja verkkojulkaisemisessa tarjoamalla sivujen julkaisemiseen isännöintipalveluita sekä kotisivujen suunnittelu- ja toteutuspalveluita. Suomalaisia julkaisijoita varten TSV ylläpitää avoimeen julkaisemiseen tarkoitettua, avoimeen lähdekoodiin perustuvaa Open Journal Systems (OJS) -julkaisualustaa sekä tarjoaa siihen liittyviä koulutus- ja neuvontapalveluita. OJS-alusta on toteutettu PHP-kielellä ja MySQL-tietokantaa käyttäen.

Suunnittelijan työsuhde on kokopäiväinen ja ajoittuu jaksolle 15.6.2015-31.12.2016 tai sopimuksen mukaan. Tehtäviin kuuluu:

-          OJS-julkaisualustan nykyisten virheiden ja puutteiden kartoitus ja kehittämissuunitelman laatiminen

-          OJS-kehittämissuunnitelman toteuttaminen

-          Julkaisijoiden koulutus OJS:n uusiin ominaisuuksiin

-          TSV:n ja Kansalliskirjaston yhteiseen ohjausryhmään osallistuminen

-          Avoimen julkaisemisen pilotointihankkeen koordinointiin osallistuminen

-          Erilaisia tiedotus- ja työryhmätehtäviä

Tehtävään valittavalta edellytämme: soveltuvaa korkeakoulututkintoa, hyviä IT-taitoja, sujuvia  viestintätaitoja sekä kykyä niin yhteistyöhön kuin itsenäiseenkin työskentelyyn. Eduksi katsotaan tieteellisen julkaisutoiminnan tuntemus, OJS-julkaisualustan tai muiden julkaisualustojen ja -järjestelmien tuntemus, ohjelmointi- ja tietokantakokemus sekä tieteen ja tieteellisten seurojen tuntemus ja hyvä englannin kielen taito.

Palkka on vaativuusryhmä 6:n ja tehtäväkohtaisen lisän mukaisesti 3019,85  €. Lisäksi voidaan maksaa kokemuslisää 4-16% työkokemuksesta riippuen.

Lisätietoja:  tietohallintopäällikkö Jani Laatikainen, jani.laatikainen@tsv.fi, p. (09) 228 69 220; julkaisupäällikkö Johanna Lilja johanna.lilja@tsv.fi, p. (09) 228 69 229.

Hakemukset toimitetaan 27.5. mennessä sähköpostiosoitteeseen jani.laatikainen@tsv.fi, viestikenttään merkintä Hakemus, tai osoitteeseen TSV, Jani Laatikainen, Snellmaninkatu 13, 00170 Helsinki.