TSV:n uusi viestintäpäällikkö Anna Kotaviita esittäytyy

Uutiset   20.2.2023 11.01   Päivitetty 20.2.2023 12.04

TSV:n uutena viestintäpäällikkönä on aloittanut 6. helmikuuta filosofian maisteri Anna Kotaviita pitkäaikaisen viestintäpäällikkö Ilari Hetemäen siirryttyä eläkkeelle viime vuoden lopulla. Annetaan Annan esittäytyä.

Arvostan Tieteellisten seurain valtuuskunnan ja sen yhteydessä toimivien neuvottelukuntien työtä. Odotan innolla viestinnän kehittämistä entistä vaikuttavammaksi yhteistyössä työyhteisön, jäsenseurojen ja sidosryhmien kanssa. Avoin, vastuullinen ja tutkittu tieto kuuluvat ihan jokaiselle. Niiden saavutettavaksi tekeminen ovat erityisen tärkeitä ajassa, missä elämme ja viestinnällä on tässä keskeinen rooli.

Olen tehnyt viestintää yli kymmenen vuotta painopisteenä viestinnän suunnittelu, kehittäminen ja strateginen viestintä. Siirryn TSV:lle ulkoministeriöstä Suomen Pietarin-pääkonsulaatista, missä työskentelin lehdistövirkamiehenä eli viestintä- ja maakuvatiimin päällikkönä. Tätä ennen olen työskennellyt muun muassa Rikosseuraamuslaitoksessa, viestintäpäällikkönä Kalliolan Setlementissä, viestintäkoordinaattorina ja viestintäpäällikkönä Union of the Baltic Cities -kaupunkiverkostossa sekä tiedottajana Cultura-säätiössä. Olen koulutukseltaan filosofian maisteri Turun yliopistosta sekä lisäksi minulla on audiovisuaalisen viestinnän ammattitutkinto.

TSV:n viestintäpäällikkönä tehtäviini kuuluu muun muassa rakentaa strategisella otteella TSV:n yhteisön profiilia viestinnän keinoin sekä toimia esihenkilönä viestintäyksikölle. Jos on kysyttävää TSV:n viestinnästä, vastaan mielelläni. Ollaan yhteyksissä!

Yhteystiedot:

sähköposti: anna.kotaviita(a)tsv.fi

puhelin: +358 (0)44 901 7614

 

TSV:n uusi viestintäpäällikkö Anna Kotaviita Tieteidentalon edessä. Kuva: Anne Haapanen TSV

Kuva: Anne Haapanen, TSV