TSV:n syyskokous järjestetään Aalto-yliopisto Töölössä 22.9.2021

Uutiset   3.9.2021 14.11   Päivitetty 23.9.2021 9.09

TSV:n hallitus on tehnyt päätöksen 3.9. järjestetyssä kokouksessaan, että TSV:n syyskokous järjestetään 22.9. klo 15.00 Tieteiden talon väistötilassa Aalto-yliopisto Töölössä (Runeberginkatu 14‒16). Syyskokous alkaa valtakirjojen tarkastamisella klo 14.00.

Kokouskutsu sekä kokouksen esityslista, liitteet ja valtakirja lähetetään sähköpostilla jäsenseuran ilmoittamalle yhteyshenkilölle tiistaina 7.9. Jäsenseura voi väliaikaisesti voimassa olevan poikkeuslain mukaisesti valtuuttaa toisen seuran kokousvaltuutetun asiamiehekseen, jos seura syystä tai toisesta ei pysty osallistumaan syyskokoukseen. TSV:lle pitää toimittaa tieto asiamiehen käytöstä viimeistään 20.9.2021. Asiamiehellä pitää olla valtuuttavalta seuralta valtakirja ja se tulee esittää valtakirjojen tarkistuksessa. Sama asiamies voi edustaa korkeintaan kymmenesosaa kokousvaltuutettujen yhteenlasketusta määrästä.

Kokousvaltuutettujen valtakirjojen tarkistus alkaa 22.9. kokouspaikalla klo 14.00. Syyskokous järjestetään terveysturvallisesti jakamalla osallistujat useamaan saliin. Kokous striimataan auditoriosta muihin saleihin. Paikalla on henkilökuntaa ohjaamassa syyskokouksen osallistujia.

Hallituksen jäsenten vaali suoritetaan syyskokouksessa suljetulla lippuäänestyksellä. Kokousvaltuutetun tai asiamiehen pitää olla paikalla ehdokkuuden vahvistamiseksi. Voit tutustua 15.9.2021 mennessä hallituksen jäseniksi ja henkilökohtaisiksi varajäseniksi esitettyihin ehdokkaisiin perusteluineen TSV:n verkkosivulta.

Lisätietoja aikatauluista, kokousjärjestelyistä sekä muusta edellä olevasta saa TSV:n toiminnanjohtaja Lea Ryynänen-Karjalaiselta, sähköposti: lea.ryynanen-karjalainen(at)tsv.fi, puhelin: 09 228 69 222.


Aalto Töölön rakennus, edustalla työmaavälineitä.
Aalto Yliopisto Töölön pääsisäänkäynti. Kuva: Aalto-yliopisto/ Mikael Lindén.