Tieteellisten seurain valtuuskunta kannustaa jäseniään mukaan Tutkitun tiedon teemavuoteen

Uutiset   16.10.2020 13.25   Päivitetty 11.11.2020 17.09

Tutkitun tiedon teemavuosi 2021 on kansallinen hanke, jonka toteuttaa opetus- ja kulttuuriministeriö yhdessä Suomen Akatemian ja Tieteellisten seurain valtuuskunnan kanssa.

Teemavuoden ohjelma koostuu tutkitun tiedon parissa toimivien organisaatioiden tuottamista tapahtumista ja teoista, ja ohjelmaan on avoin haku. Mukaan toivotaan erilaisia tilaisuuksia, tempauksia, toimia ja näyttelyitä, teoksia, interventioita sekä kehitysprojekteja ja kampanjoita, jotka järjestetään joko verkossa tai paikan päällä.

Miksi lähteä mukaan Tutkitun tiedon teemavuoteen?

Tieteellisten seurain valtuuskunta on mukana Tutkitun tiedon teemavuotta edistävässä verkostossa ja kannustaa jäseniään hakemaan mukaan teemavuoden ohjelmaan.

Verkoston kautta teemavuosi tarjoaa yhteistyökumppaneilleen mahdollisuuden löytää yhä uusia kumppanuuksia tutkitun tiedon parista. Teemavuoden koordinaation ja viestinnän avulla resursseja voidaan hyödyntää tehokkaasti ja samalla lisätä tutkitun tiedon saavutettavuutta sekä näkyvyyttä paikallisesti ja valtakunnallisesti.

”Yhteistyön avulla tavoitamme laajaa näkyvyyttä ja uutta yleisöä tutkitulle tiedolle. Vahvistetaan yhdessä tutkitun tiedon merkitystä osana suomalaisten elämää", innostaa Tutkitun tiedon teemavuoden pääsihteeri Riikka Mäkikoskela.

Jatkuva haku teemavuoden ohjelmaan on nyt auki osoitteessa tutkittutieto.fi. Päätöksen ohjelmaan hyväksymisestä saa noin kahden viikon kuluessa. Teemavuoden verkkosivujen kieliversiot ruotsiksi ja englanniksi julkaistaan lokakuun aikana. Lisäksi viestintää tukee Twitter-tili ja loppuvuoden aikana avattavat Facebook- ja Instagram-tilit.

Lue lisää ja hae mukaan teemavuoden ohjelmaan osoitteessa tutkittutieto.fi.

Seuraa teemavuotta ja jaa teemavuoden viestiä Twitterissä: @tttv2021, #tttv21, #tutkituntiedonteemavuosi.

Lisätietoja antavat:

Tutkitun tiedon teemavuoden
Pääsihteeri Riikka Mäkikoskela, puh. 0295 33 5174, etunimi.sukunimi@aka.fi
Viestintäasiantuntija Elisa Lautala, puh. 0295 33 5093, etunimi.sukunimi@aka.fi

Tieteellisten seurain valtuuskunta
Vastaava tapahtumatuottaja Mandi Vermilä, puh. 09 228 69 221, etunimi.sukunimi@tsv.fi