Tieteellisten seurain valtuuskunta hakee visuaalista suunnittelijaa

Uutiset   19.8.2021 11.22   Päivitetty 16.9.2021 9.20

Tieteellisten seurain valtuuskunta (TSV) hakee visuaalista suunnittelijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen alkaen 4.10.2021 tai sopimuksen mukaan. Visuaalinen suunnittelija vastaa visuaalisen viestinnän suunnittelusta, toteutuksesta ja ohjeistuksesta. Tärkeimmät työtehtävät ovat

  • TSV:n ja neuvottelukuntien visuaalisen ilmeen kehittäminen ja ylläpito
  • julkaisujen taittotyöt, kuten Tieteessä tapahtuu -lehden ja markkinointimateriaalien taitto
  • graafiset visualisoinnit ja kuvasuunnittelu
  • työyhteisön neuvonta taittotöissä ja niiden saavutettavuudessa sekä ulkoisissa hankinnoissa.

Edellytämme tehtävään valittavalta korkeakoulututkintoa soveltuvalta alalta sekä laaja-alaista osaamista ja kokemusta taitto- ja suunnitteluohjelmista, kuvankäsittelystä ja digitaalisen ympäristön saavutettavuudesta. Edellytämme myös hyviä työyhteisötaitoja ja kokemusta työskentelystä asiantuntijaorganisaatiossa. Tehtävässä on lisäksi eduksi av-editoinnin ja valo- ja videokuvauksen osaaminen, koodausosaaminen, hyvä suomen, ruotsin ja englannin kielen taito sekä kokemus tieteen visualisoinnista.

Tehtävän palkkauksessa noudatetaan yksityisen opetusalan työehtosopimusta. Palkkaus on kokemuslisästä riippuen noin 2800–3300 €/kk. Tehtävän koeaika on kuusi (6) kuukautta.

Hakemukseen tulee liittää tehtäväkuvaan sopivia työnäytteitä 3–5 kpl. Vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen ja työnäytteineen tulee olla perillä viimeistään 5.9.2021 osoitteessa kaisa.kivipuro(at)tsv.fi, viestikenttään otsikko ”Visuaalinen suunnittelija”. Hakemuksen voi lähettää myös postitse osoitteella Kaisa Kivipuro, Tieteellisten seurain valtuuskunta, Snellmaninkatu 13, 00170 Helsinki. Haastattelut ovat viikolla 37.

Lisätietoja tehtävästä antaa pe 27.8. klo 9–12 viestintäpäällikkö Ilari Hetemäki, 050 3634416, ja ke 1.9. klo 9–12 viestintä- ja tapahtumakoordinaattori Kaisa Kivipuro, 044 7456519, kaisa.kivipuro(at)tsv.fi.

Tieteellisten seurain valtuuskunta (TSV) on merkittävä ja riippumaton asiantuntijaelin tieteenharjoittamista ja tiedepolitiikkaa koskevissa asioissa. Se edistää tiedeyhteisön yhteistyötä sekä toimii monipuolisesti hyvän tieteellisen käytännön, tiedeviestinnän, luotettavan tutkimustiedon käytön ja laadukkaan tieteellisen julkaisemisen edellytysten turvaamiseksi. TSV:n toiminnan arvot ovat avoimuus, luotettavuus, yhteisöllisyys ja riippumattomuus. TSV:n yhteydessä Helsingin Kruununhaassa toimivat Tiedonjulkistamisen neuvottelukunta (TJNK) ja Tutkimuseettinen neuvottelukunta (TENK).