Tieteellisten seurain valtuuskunnalla on uusi visuaalinen ilme

Uutiset   6.8.2019 13.46   Päivitetty 8.10.2019 11.31

Tieteellisten seurain valtuuskunta on päivittänyt graafisen ilmeensä. Uudistuksen tavoitteena on tuoda TSV:n toiminnan osa-alueet ja palvelut saman visuaalisen ilmeen alle, jotta TSV:n monipuolinen toiminta tulisi tunnistetuksi juuri valtuuskunnan toimintana.

Graafinen uudistus koskettaa koko TSV:tä eli myös Avointa tiedettä, Julkaisufoorumia, Tiedekirjaa, Tieteiden taloa, Tieteen päiviä ja Tieteessä tapahtuu -lehteä. Logo, graafiset elementit ja yhdenmukaiset fontit tuovat TSV:n toiminnan osa-alueet yhteen. Osa-alueiden omat värit korostavat niiden yksilöllisiä identiteettejä ja itsenäistä toimintaa.

Uudistuksessa pidettiin tärkeänä, että visuaalinen ilme on inklusiivinen ja mahdollisimman monelle saavutettavissa. Värien ja fonttien valinnassa on pyritty täyttämään saavutettavuuden kriteerit, jotta TSV:n verkkosivut olisivat mahdollisimman monelle erilaiselle käyttäjälle toimivat.

Osa visuaalisen ilmeen muutoksista tapahtuu vaiheittain, mutta suurimmassa osassa kanavia uusi ilme on nyt otettu käyttöön kokonaisuudessaan. Graafisen ilmeen päivityksen toteutti Jukka Luoma (Created By).