Tiedekirjan uutuudet 1/2019

Uutiset   6.5.2019 15.17   Päivitetty 24.6.2020 13.14

Tiedekirja on Tieteellisten seurain valtuuskuntaan (TSV) kuuluva tieteellisten seurojen myyntinäyttely, joka välittää verkkokaupassaan ja myymälässään TSV:n jäsenseurojen julkaisuja ja muita tuotteita sekä myy Tieteellisten seurain valtuuskunnan omia julkaisuja ja tuotteita.

Vuodessa ilmestyy kolme uutuusluetteloa

Tiedekirja julkaisee kolme kertaa vuodessa kirjaluetteloita. Kaksi kertaa vuodessa julkaistaan kotimaisilla kielillä ilmestyneet kirjat, keväisin ja syksyisin. Lisäksi tieteellisiltä seuroilta ilmestyy vuosittain kymmeniä muilla kielillä ilmestyneitä teoksia, joita esitellään kansainvälisessä luettelossa (Scholarly Books from Finland).

Uusin luettelo on ilmestynyt

Tiedekirjan uutuusluettelo 1/2019 on nyt ilmestynyt ja se sisältää 2018 loppuvuoden ja 2019 alkuvuoden aikana ilmestyneet tieteellisten seurojen julkaisut. Luettelo on saatavilla sekä paperisena että sähköisenä versiona. Paperiluettelon voi kipaista hakemassa Tiedekirjan myymälästä Snellmaninkatu 13, Hki tai tutustua sähköisesti issuu-palvelussa.

Uutuuskirjoissa on vertaisarvioitua tiedettä sekä tutkimusta meiltä ja maailmalta mm. tyttö- ja poikatutkimusta. Lisäksi päästään kurkistamaan muinaisiin uskomuksiin ja testaamaan fyysistä kuntoa. Lisäksi noin 160 edustamamme tieteellisen seuran julkaisuissa on täyttä tietoa laidasta laitaan. Kannattaa tutustua Suomen monipuolisimpaan tieto- ja tiedekirjallisuuden kirjakaupan tarjontaan!

Tiedekirjan myymälä

Lisätietoja

Eija Lappi
(09) 22869231, eija.lappi@tsv.fi
Tiedekirjan verkkosivut
Tiedekirjan Facebook-sivut