Tiedekirjan uutuudet

Uutiset   30.11.2020 13.16   Päivitetty 1.12.2020 13.02

Tiedekirja on Tieteellisten seurain valtuuskuntaan (TSV) kuuluva tieteellisten seurojen myyntinäyttely, joka välittää verkkokaupassaan ja myymälässään TSV:n jäsenseurojen julkaisuja ja muita tuotteita sekä myy Tieteellisten seurain valtuuskunnan omia julkaisuja ja tuotteita.

Tiedekirja julkaisee kolme kertaa vuodessa kirjaluetteloita. Kaksi kertaa vuodessa julkaistaan kotimaisilla kielillä ilmestyneet kirjat, keväisin ja syksyisin. Lisäksi tieteellisiltä seuroilta ilmestyy vuosittain kymmeniä muilla kielillä ilmestyneitä teoksia, joita esitellään kansainvälisessä luettelossa (Scholarly Books from Finland).

Uusin kirjaluettelo on ilmestynyt

Tiedekirjan uutuusluettelo 2/2020 on nyt ilmestynyt ja se sisältää loppuvuoden 2020 aikana ilmestyneet tieteellisten seurojen julkaisut. Luettelo on saatavilla sekä paperisena että sähköisenä versiona. Paperiluettelon voi kipaista hakemassa Tiedekirjan myymälästä Snellmaninkatu 13, Hki tai tutustua sähköisesti Issuu.com -sivuilla.

Uutuuskirjoissa on vertaisarvioitua tiedettä sekä tutkimusta meiltä ja maailmalta. Tutkimusten mukana olemme pääsemässä suomensukuisten kansojen alkujuurille ja käsiksi faaraoiden ajan suuriin arvoituksiin. Lisäksi päästään huippukirurgin mukaan ensimmäiseen maksansiirtoon Suomessa ja Pohjoismaissa sekä osallistutaan kahdeksaan taidehistorialliseen tutkimusretkeen 1800-luvun lopun Suomessa. Tämän kertainen kirjaluettelo edustaa 22 tieteellisen seuran julkaisuja. Tutustu tieteen oman kirjakaupan tarjontaan!

Lisätietoja

Eija Lappi
(09) 22869231, eija.lappi@tsv.fi
www.tiedekirja.fi
https://issuu.com/tiedekirja

Tiedekirjan uutuusluettelon kansi taustalla kirjakauppa.