Tiedekirjan uutuudet

Uutiset   21.11.2018 8.54   Päivitetty 25.6.2020 9.23

Tiedekirja on Tieteellisten seurain valtuuskuntaan (TSV) kuuluva tieteellisten seurojen myyntinäyttely, joka välittää verkkokaupassaan ja myymälässään TSV:n jäsenseurojen julkaisuja ja muita tuotteita sekä myy Tieteellisten seurain valtuuskunnan omia julkaisuja ja tuotteita.

Vuodessa ilmestyy kolme uutuusluetteloa

Tiedekirja julkaisee kolme kertaa vuodessa kirjaluetteloita. Kaksi kertaa vuodessa julkaistaan kotimaisilla kielillä ilmestyneet kirjat, keväisin ja syksyisin. Lisäksi tieteellisiltä seuroilta ilmestyy vuosittain kymmeniä muilla kielillä ilmestyneitä teoksia, joita esitellään kansainvälisessä luettelossa (Scholarly Books from Finland).

Uusin luettelo on ilmestynyt

Tiedekirjan uutuusluettelo 2/2018 on nyt ilmestynyt ja se sisältää 2018 loppuvuoden aikana ilmestyneet tieteellisten seurojen julkaisut. Luettelo on saatavilla sekä paperisena että sähköisenä versiona. Paperiluettelon voi kipaista hakemassa Tiedekirjan myymälästä Snellmaninkatu 13, Hki tai tutustua sähköisesti.

Vuoden 2018 uutuuskirjoissa seikkaillaan viikinkien ja kummitusten kanssa ja ajaudutaan Nordenskiöldin matkassa antarktisille merille sekä päästään kuningas Salomon salaisuuden jäljille. Lisäksi noin 160 edustamamme tieteellisen seuran julkaisuissa on täyttä tietoa laidasta laitaan. Kannattaa tutustua Suomen monipuolisimpaan tieto- ja tiedekirjallisuuden kirjakaupan tarjontaan!

Lisätietoja

Eija Lappi
(09) 22869231, eija.lappi@tsv.fi
www.tiedekirja.fi/
www.facebook.com/Tiedekirja/
https://issuu.com/tiedekirja