Tiedekirjan Taiteiden yö

Uutiset   22.8.2017 13.36   Päivitetty 7.9.2017 13.49

Helsingin Kruununhaassa sijaitsevassa Tiedekirjassa kuullaan Taiteiden yönä kiinnostavien kirjailijahaastattelujen ja keskustelujen lomassa musiikkia sekä seurataan tilataideteoksen valmistumista. Luvassa on lisäksi pientä tarjoilua sekä ohittamattomia erikoistarjouksia kirjoista! 

Tapahtumaan on vapaa pääsy eikä ennakkoilmoittautumista tarvita. Tilaisuus on osa Helsingin juhlaviikkojen Taiteiden yön ohjelmaa. 

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan kirjallisista keskusteluista!

OHJELMA:

17–18 Haastattelussa Helena Pilke kirjastaan Propagandaa Itä-Karjalaan

18–18.45 Haastattelussa Karolina Kouvola kirjastaan Soturit

18.45 ”Taideteoksen” luominen. Suomen Muinaismuistoyhdistys tarjoaa kierrätysmateriaaleista valmistetun, kirja-aiheisen "tilataideteoksen", jonka työnimi on "150 vuotta kansien välissä". Teoksen esittelee yhdistyksen julkaisusihteeri Mervi Suhonen

19–20.00 Janne Poikolainen ja Mikko Salasuo Nuorisotutkimusseurasta sekä Matleena Frisk Helsingin yliopistolta käsittelevät 60-lukua koskevia myyttejä ja stereotypioita erityisesti seksuaalisen vallankumouksen, päihteiden ja populaarimusiikin osalta. Luvassa myös musiikkia ja pilsneriä.

20.15–20.45 ”Musistance – Musical Resistance”, jossa Valtiotieteellisen yhdistyksen Politiikasta-verkkolehden toimituskunnan jäsen Susanna Hast johdattelee alustuksen ja lauluesityksen kautta yleisön pohtimaan musiikkia vastarinnan välineenä.

Katso tapahtuma facebookista: http://bit.ly/2vYyitb