Ilmoittaudu Vuoden Tiedekynä -kilpailuun

Uutiset   1.9.2015 10.06

Koneen Säätiö myöntää jälleen Vuoden Tiedekynä -palkinnon erityisen ansiokkaasti kirjoitetusta suomenkielisestä tieteellisestä kirjoituksesta. Palkinnon tarkoituksena on tukea suomenkielistä tieteellistä kirjoittamista ja nostaa sen arvostusta. Palkinnon suuruus on 25.000 EUR.

Vuoden 2016 palkinto jaetaan yhteiskuntatieteen alaan kuuluvan tieteellisen artikkelin kirjoittajille. Ehdokkaiksi voi ilmoittaa vuosien 2013, 2014 ja 2015 aikana ilmestyneitä julkaisuja. Palkinto jaetaan alkukeväällä 2016.

Voit ilmoittaa julkaisusi palkintoehdokkaaksi seuraavilla tavoilla:

– tieteellisen lehden toimituskunta tai kustantaja voi ilmoittaa lehden koko vuosikerrat tai yksittäisiä artikkeleita

– tieteellisen artikkelikokoelman toimittaja tai kustantaja voi ilmoittaa artikkelikokoelman tai yksittäisiä artikkeleita

– tieteellisen artikkelin kirjoittaja voi ilmoittaa kirjoittamansa julkaisun

Ehdokkaaksi ilmoittautuminen on maksutonta, mutta edellyttää, että julkaisu toimitetaan jossakin muodossa Koneen Säätiöön tiedeasiamies Kalle Korhoselle. Julkaisun voi siis lähettää painettuna tai tiedostona; jos se on ilmestynyt avoimesti verkossa, linkin lähettäminen riittää.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 30.11.2015. Jos julkaisu on ilmestymässä joulukuussa, voit ilmoittaa sen ennakkoon 30.11. mennessä ja toimittaa sen joulukuun loppuun mennessä säätiöön.

Lisätiedot:

Tiedeasiamies Kalle Korhonen, kalle.korhonen(at)koneensaatio.fi, 050 344 7468.

http://www.koneensaatio.fi/hanke/vuoden-tiedekyna-2016/