Avustushaku tieteelliseen julkaisutoimintaan ja kansainväliseen toimintaan 2025 auki 1.–30.9.2024

Uutiset   13.9.2024 13.41   Päivitetty 13.9.2024 13.55

Teetkö tieteellistä julkaisutoimintaa? Osallistutko seuran kansainväliseen toimintaan tai kansainvälisen lehden toimituskuntaan? Tieteellisten seurain valtuuskunta (TSV) jakaa avustuksia seuraaviin toimintoihin vuodelle 2025:

  • tieteellisten seurojen julkaisutoiminnan kuluihin
  • tieteellisten seurojen kansainväliseen toimintaan

Kyseessä on TSV:n jakama opetus- ja kulttuuriministeriöltä saatava valtionavustus, jota myönnetään vuodeksi kerrallaan. TSV:n hallitus päättää avustuksista helmikuussa 2025.

Haku on käynnissä 1.9.–30.9.2024 klo 23.59 asti. Myöhästyneitä hakemuksia ei käsitellä. Lisätietoja hakukelpoisuudesta, avustusten käytöstä sekä hakulomakkeen löydät hakuohjeista TSV:n avustussivuilta.

Huomioithan, että ensimmäistä kertaa avustusta hakevan seuran tulee rekisteröidä käyttäjätili hakupalveluun. Jos aiemmin rekisteröityneen seuran käyttäjätilin salasana on unohtunut, uuden salasanan saa asetettua palvelun kirjautumissivulla.

TSV:n jakamalla avustuksella tuetaan suomalaista korkeatasoista tieteellistä julkaisemista ja tieteellisten seurojen kansainvälistä toimintaa.  Avustukset ovat osa opetus- ja kulttuuriministeriön valtionapujärjestelmää.

Kädet pitelevät kirjettä, jossa lukee avustushaku.

Kuva: Cottonbro/Pexels