TSVn kevätkokous 21.3.2017

Tiedotteet   28.2.2017 12.33   Päivitetty 27.3.2017 15.46

Tieteellisten seurain valtuuskunnan kevätkokous pidetään tiistaina 21.3.2017 klo 13.00 Tieteiden talolla, Kirkkokatu 6, Helsinki. Kokoukseen voivat osallistua kaikki jäsenseurat, kuitenkin niin että kullakin jäsenseuralla on yksi ääni. Mahdollisissa äänestyksissä paikalla oleva henkilö voi käyttää äänioikeutta vain yhden jäsenseuran puolesta. Valtakirjojen tarkastus alkaa klo 12.30 ja päättyy klo 13.00.

Kevätkokouksessa päätetään uusien jäsenseurojen hyväksymisestä ja vahvistetaan edellisen vuoden toimintakertomus sekä tilinpäätös. Kokouksessa käydään myös lähetekeskustelu valtuuskunnan jäsenmaksuperusteista.

Kokousmateriaali lähetetään seurojen yhteyshenkilöille sähköpostitse viimeistään 14 päivää ennen vuosikokousta. Pyydämme seuroja tarkistamaan www-sivuilla olevasta jäsenseuraluettelosta https://www.tsv.fi/fi/toiminta/jasenseurat, että seuranne tiedot ovat siellä oikein. Tietoja koskevat korjaukset tulee toimittaa MAHDOLLISIMMAN PIAN osoitteeseen tsv(at)tsv.fi.

Huolehdittehan myös siitä, että valitsette kokousedustajan ja annatte hänelle mukaan kokoukseen allekirjoitetun valtakirjan, joka tulee kokouspostin mukana. Valtakirja löytyy myös tästä  PDF iconVALTAKIRJA.pdf

Kokouksen jälkeen kokoukseen osallistuneille on tarjolla kevyttä buffettia ja vapaata seurustelua.