TSV hakee IT-asiantuntijaa

Tiedotteet   30.10.2018 15.54   Päivitetty 25.6.2020 9.26

Tieteellisten seurain valtuuskunta (TSV) on 279 suomalaisen tieteellisen seuran ja neljän tiedeakatemian valtakunnallinen yhteistyöelin. TSV:n IT- ja verkkopalvelut-yksikkö vastaa TSV:n toimiston IT-järjestelmien toimivuudesta ja tuottaa jäsenseuroille erilaisia verkkopalveluita.

Haemme verkkopalvelut -tiimiimme vakituiseen työsuhteeseen IT-asiantuntijaa. Työsuhde on kokopäiväinen ja alkaa 1.12.2018 tai sopimuksen mukaan. Tehtäviin kuuluu mm.:

  • käyttäjätukeen osallistuminen
  • työasemien ja palvelimien asennukset, käyttöönotto ja ylläpito
  • verkkopalveluiden ylläpito ja kehittäminen
  • sisäisten ja ulkoisten kehittämishankkeiden suunnitteluun ja toteutukseen osallistuminen

Työtehtävien menestyksekäs hoitaminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa, loppusuoralla olevia alan opintoja tai työssä hankittuja IT-taitoja, aikaisempaa työkokemusta alalta, sekä oma-aloitteisuutta, ongelmanratkaisukykyä ja hyviä asiakaspalvelutaitoja. Tehtävässä tarvitaan suomen kieltä. Ruotsin ja englannin kielen hallinta on eduksi.

Etsimme osaajaa, jolla on laaja-alaista osaamista IT-alalta ja halu oppia uusia asioita. Erityisesti seuraavien tekniikoiden ja teknologioiden tuntemuksesta on hyötyä tehtävän hoitamisessa:

  • Windows (työasemat & palvelimet), Linux-palvelimet, Mac-työasemat
  • Julkaisujärjestelmät (esim. Drupal, WordPress, Magento ja Joomla)
  • www-ohjelmointi ja -kuvauskielet (esim. XHTML, XML, PHP, JavaScript)
  • Tietokannat (esim. SQL, MySQL, Microsoft SQL, FileMaker)
  • Lähi- ja langattomat verkot

Tiedeyhteisön tai julkishallinnon tuntemus katsotaan eduksi.

Tehtävän palkkaus perustuu yksityisen opetusalan työehtosopimuksen vaativuusryhmään 5 korotettuna 37,5 % tehtäväkohtaisella lisällä sekä mahdollisella kokemuslisällä (4-16 prosenttia), joka määräytyy työkokemuksen mukaan. Palkka ilman kokemuslisää on 3001,25 €.

Lisätietoja: Jani Laatikainen, jani.laatikainen@tsv.fi, p. (09) 22869220. Tietoa TSV:n toiminnasta saa verkkosivuilta www.tsv.fi

Hakemukset toimitetaan viimeistään 14.11.2018 sähköpostitse jani.laatikainen@tsv.fi tai osoitteeseen Tieteellisten seurain valtuuskunta, Jani Laatikainen, Snellmaninkatu 13, 00170 Helsinki.