Valmistaudu ehdottamaan TSV:n hallitukselle jäsentä ja varajäsentä

Uutiset   31.5.2021 10.20   Päivitetty 10.8.2021 8.56

Tieteellisten seurain valtuuskunnan (TSV) jäsenseurat voivat tehdä ehdotuksensa hallituksen jäseneksi ja varajäseneksi ennen syyskokousta verkkolomakkeella, joka on auki TSV:n verkkosivuilla 11.8.‒15.9.2021. Ehdokkaalle tulee samalla esittää myös henkilökohtainen varajäsen. 

TSV:n hallituksessa vapautuu kaudelle 2022–2024 neljä hallituspaikkaa. Jäsenseurat voivat tehdä ehdotuksensa verkkolomakkeella ennen syyskokousta. Jokaiselle ehdokkaalle tulee nimetä myös henkilökohtainen varajäsen. Verkkolomake on auki TSV:n verkkosivuilla 11.8.–15.9.2021. Tämän lisäksi ehdokkaita voi yhdistyslain mukaan esittää paikan päällä kokouksessa, jos pystymme pitämään fyysisen kokouksen. Koska paikan päällä toteutuvan kokouksen pitämisestä ei ole varmuutta, pyydämme, että ehdokasasettelussa käytettäisiin verkkolomaketta. Ehdotuksen tehneen seuran tulee osallistua syyskokoukseen ehdokkuuden vahvistamiseksi.

Lisätietoa ehdotuksen teosta kerrotaan elokuussa TSV:n verkkosivuilla sekä jäsenseuroille lähetettävässä jäsenkirjeessä. Lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Lea Ryynänen-Karjalainen (lea.ryynanen-karjalainen(at)tsv.fi).