Taiteiden yöhön, Tieteiden yöhön ja Helsingin Kirjamessuille etsitään ohjelmaa!

Uutiset   28.4.2017 11.56

Kaipaako seuranne näkyvyyttä sen toiminnalle tai julkaisuille? Tervetuloa järjestämään ohjelmaa yhteen, kahteen tai vaikkapa kaikkiin TSV:n syksyn ja talven tapahtumista!

Tiedekirja on mukana 24.8.2017 järjestettävässä Taiteiden yössä. Tiedekirjan tapahtumaan etsitään ohjelmaa Tiedekirjassa myyviltä seuroilta. Ohjelma voi olla esimerkiksi kirjaesittely tai esitelmä, mutta myös uusia ideoita kaivataan myymälän puitteet huomioiden. Tiedekirja on tapahtumapäivänä auki klo 21.00 asti. Ohjelmaehdotuksia voi lähettää Eija Lapille (eija.lappi@tsv.fi) 31.5.2017 saakka.

Helsingin Kirjamessut järjestetään Messukeskuksessa 26.–29.10.2017. Tiedekirjan messuosasto tarjoaa intiimin tilan puolen tunnin mittaisille tieteellisten seurojen julkaisuja koskeville esitelmille ja haastatteluille. Pieni osasto mahdollistaa hyvin keskustelun yleisön kanssa. Ohjelmaehdotuksia voi lähettää lomakkeen kautta (http://survey.tsv.fi/index.php/survey/index/sid/341276/lang/fi) 21.8.2017 saakka. Tiedekirjan messuohjelmasta vastaa Suomen tiedekustantajien liitto.

Tieteen oma kaupunkitapahtuma, Kruununhaassa järjestettävä Tieteiden yö laajenee jokavuotiseksi tapahtumaksi. Seuraavan kerran Tieteiden yötä vietetään 18.1.2018 ja Tieteiden talo on varattu tapahtumapäivänä kokonaan seurojen käyttöön. Suuri talo mahdollistaa monenlaisen ohjelman. Esitelmien ja paneelien lisäksi toivommekin, että ohjelmanjärjestäjät innostuisivat hyödyntämään tiloja mielikuvitusta käyttäen. Ohjelmaehdotuksia voi lähettää Mandi Vermilälle (mandi.vermila@tsv.fi) 4.9.2017 saakka.