Avustushaku kansainvälisiin tieteellisiin ja liikuntatieteellisiin konferensseihin alkaa 1.2.2021

Uutiset   1.2.2021 15.37

Kansainvälisten konferenssien ja kansallisten seminaarien järjestämiseen sekä liikunta-alan kansainvälisten konferenssien ja kokousten järjestämiseen tarkoitettujen valtion avustusten hakuaika on 1.–28.2.2021. Päätökset tehdään toukokuussa 2021.

TSV välittää opetus- ja kulttuuriministeriöltä saatavan valtionavustuksen kansainvälisten konferenssien ja kansallisten seminaarien järjestämiseen. Tuki on sidoksissa Veikkauksen rahapelitoiminnan tuottoihin ja sitä voidaan myöntää kolmelle vuodelle. Etusijalla ovat kansainvälisten tieteellisten järjestöjen toistuvat konferenssit, joita suomalaiset omalla vuorollaan järjestävät Suomessa. Avustusta myönnetään vain Suomessa järjestettäviin tapahtumiin. Avustusta voidaan tietyin ehdoin myöntää ulkomaalaisille pääpuhujille sekä tilavuokraan viestintään ja sihteeristöön. Seuraava haku on 1.-31.10.2021, ja päätökset tehdään helmikuussa 2022.

Avustukset ovat haettavissa sähköisesti TSV:n verkkosivuilla olevan hakulomakkeen kautta. Siirry konferenssiavustusten hakulomakkeelle tai liikunta-alan avustusten hakulomakkeelle.