Kevätkokous, palkintojen jakoa ja kevätkutsut 12.3.2018

Tiedotteet   14.2.2018 8.38   Päivitetty 14.2.2018 8.44

Tieteellisten seurain valtuuskunnan kevätkokous pidetään maanantaina 12.3.2018 klo 15.00 Tieteiden talolla, Kirkkokatu 6, Helsinki. Kokoukseen voivat osallistua kaikki jäsenseurat, kuitenkin niin että kullakin jäsenseuralla on yksi ääni. Mahdollisissa äänestyksissä paikalla oleva henkilö voi käyttää äänioikeutta vain yhden jäsenseuran puolesta. Valtakirjojen tarkastus alkaa klo 14.30 ja päättyy klo 15.00.

Kevätkokouksessa päätetään uusien jäsenseurojen hyväksymisestä ja vahvistetaan edellisen vuoden toimintakertomus sekä tilinpäätös. Kokouksessa kerrotaan myös strategiaprosessin etenemisestä ja Tieteiden talon kehittämisestä.

Kokousmateriaali lähetetään seurojen yhteyshenkilöille sähköpostitse viimeistään 14 päivää ennen vuosikokousta. Pyydämme seuroja tarkistamaan www-sivuilla olevasta jäsenseuraluettelosta https://www.tsv.fi/fi/toiminta/jasenseurat, että seuranne tiedot ovat siellä oikein. Tietoja koskevat korjaukset tulee toimittaa MAHDOLLISIMMAN PIAN osoitteeseen tsv(at)tsv.fi.

Huolehdittehan myös siitä, että valitsette kokousedustajan ja annatte hänelle mukaan kokoukseen allekirjoitetun valtakirjan, joka tulee kokouspostin mukana. Valtakirja löytyy myös tästä PDF iconVALTAKIRJA.pdf

Kokouksen jälkeen jaetaan Alfred Kordelinin säätiön Tieteellisten seurain valtuuskunnan tiedepalkinto monipuolisesti aktiiviselle jäsenseuralle ja Vuoden Tiedekirja 2017 –palkinto.

Palkintojuhlallisuuksien jälkeen on kevätkutsut - tarjolla skoolausta, pientä syötävää ja seurustelua. Kevätkutsuille osallistuvia pyydetään ilmoittautumaan 7.3.2018 mennessä osoitteeseen tsv@tsv.fi.