Seuran tiedot
Elintarviketieteiden Seura |
Finnish Society of Food Science and Technology |
Perustamisvuosi |
1947 |
Postiosoite |
Elintarviketieteiden Seura, PL 115 (Pasilankatu 2), 00241 Helsinki |
Kotisivu |
http://www.ets.fi |
Yhteyshenkilö |
Soili Vesanen, puh./tel. 040 153 4842, e-mail info[at]ets.fi |
Puheenjohtaja |
ETM Erkki Vasara |
Varapuheenjohtaja(t) |
MMM Heikki Manner |
Sihteeri tai toiminnanjohtaja |
Soili Vesanen |
Jäsenmäärä |
956 |
Jäseneksi hyväksyminen |
Hakemuksesta / genom ansökan / by application |
Jäsenyys kansainvälisissä elimissä |
International Union of Food Science and Technology'ssä (IUFoST) toimivan European Federation of Food Science and Technology'n (EFFoST) perustajajäsen. Institute of Food Technologists (IFT), ulkojäsen, Federation of European Chemical Societies´s Working Party of Food Chemistry (FECS/WPFC), kansallinen jäsen |
Muuta olennaista tietoa |
ETS järjestää teema- ja koulutustilaisuuksia, opintomatkoja ja yritysvierailuja sekä osallistuu Kemian päivien yhteydessä järjestettävän Elintarvikesymposiumin ja Elintarvikepäivien järjestelyihin. Seura julkaisee Kehittyvä Elintarvike -lehteä. |
Lehdet ja julkaisusarjat |
Kehittyvä Elintarvike |